Omgeving

B&B De Heerlijkheid is het ideale startpunt voor het ontdekken van vestingstadje Groenlo of andere mooie plaatsen in de omgeving, zoals Winterswijk, boekenstadje Bredevoort, Enschede en Doetinchem.

Ook is het een perfect uitgangspunt voor een wandeling of fietstocht door het prachtige coulisselandschap dat de Achterhoek te bieden heeft. De Achterhoek is door de fietsersbond uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Naast het afwisselende landschap van de Achterhoek telt de gemeente diverse natuurgebieden. Vlakbij de B&B kunt u o.a. de natuurgebieden Zwillbrocker Venn (Duitsland, met flamingobroedplaats), Vragenderveen, Korenburgerveen en Wooldse Veen bezoeken.

De Duitse grens bevindt zich op 4 km van de B&B. Vergeet niet een bezoekje aan de kerk van Zwillbrock te brengen.

Het hele jaar door worden er diverse uiteenlopende evenementen georganiseerd.  Denk hier bijvoorbeeld aan de Zwarte Cross, de Slag om Grolle en aan diverse jaarmarkten.

No images were found.

Wilt u nog meer over de omgeving te weten komen? Neem dan een kijkje op Natuurlijk Achterhoek
Deze website staat boordevol interessante informatie over het landschap, de cultuur, bezienswaardigheden en andere leuke wetenswaardigheden. Dit allemaal gecombineerd met prachtige landschapsfoto's van onze mooie Achterhoek.

arrow_upward